Producten

(lees voor u een bestelling doet, de betalingscondities)

 

Bestellijst

Kleurindicaties

amber edition terracotta blusher
€ 22,50
amber edition terracotta maxishine
€ 27,60
blusher in balls
€20,10
compact blusher
€19,99

Voor een perfecte accentuering van uw jukbeenderen. Compact Blusher van Carmina is verkrijgbaar in 11 prachtige tinten. Op aanvraag sturen wij u de kleurindicaties per mail.

complete penselenset
€ 200,00

Professioneel 16 delig penselenset inclusief de 'professional apron' penselen heup houder met verstelbare heupband.

concealer
€10,20

Een jonge, dynamische blik. Met een beweging tovert u sporen van vermoeidheid, rimpeltjes en kleine onvolmaaktheden weg. De formule bevat vitamine E en plantaardige oliën voor een goede hydratatie, aangevuld met een UV-filter. De praktische stick maakt het aanbrengen erg gemakkelijk.

deepshine lipgloss
€ 9,20

Deze lipgloss geeft een prachtige diepe glans en is uiters verleidelijk. Door de compacte maar milde textuur houdt deze lipgloss extra lang. Verkrijgbaar in 12 kleuren.

dipliner
€ 10,60
eyebrow pencil
€10,50

Met dit potlood voor dubbel gebruik, voorzien van halfzachte punt, tekent u heel makkelijk de vorm van uw wenkbrauwen af. Het geïntrigeerde borsteltje herstructureert uw wenkbrauwen, en zorgt daardoor voor een intensere blik.

eyeliner
€ 13,30
eyeshadow duo
flexi up mascara
fond de teint matte
hydra comfort lipstick
€ 10,20

De jojoba-olie en de vitamine E van de formule geven de lippen een gehydrateerde verzorging, terwijl de UV-filter ze tegen zon beschermt. Met zijn zachte textuur is de lipstick comfortabel en houdt hij lang. Er zijn 32 kleuren verkrijgbaar.

leatherine snap case
€ 20,00

Penselen houder: leren penselen houder met een plastick beschermlaag.

matic pencil
€9,90

Matic Pencil om een mooie lijn langs de wimperrand te zetten zodat deze extra geaccentueerd wordt. Prachtig om uit te werken. Is verkrijgbaar is de kleuren: Zwart, Antreciet, Blauw, Groen, Paars en Bruin.

medium hip brush belt
€ 28,00

Penselen heup band: ideaal om mee te werken. Verstelbare heupband en met een beschermend dichtklap systeem.

mouse foundation
professional apron
€ 35,00

Penselen houder: ideaal om mee te werken. Heeft een verstelbare heupband en een grote hoeveelheid aan in grote verschillende penseelvakjes.

shine for body
€ 20,40
terracotta blusher
€ 22,50
terracotta blusher duo
€ 23,48
transparante lipgloss
€ 9,60

Ultra glanzende en goed gehydrateerde lippen met deze transparante lipgloss. De lipgloss kan ook gebruikt worden als afwerking over uw lipstick.

waterproof wrap mascara
€13,20

Perfecte, goed dekkende en waterproof mascara. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin.

waterristant eye contour pencil
€8,45

Het oog potlood versterkt de natuurlijke uitstraling van de ogen en geeft de blik meer diepte en intensiteit. Dankzij een waterproof formule, verrijkt met plantaardige oliën die de oogleden beschermen, kan het zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van het ooglid gebruikt worden.

single eyeshadow
€8,10

Zuivere, stralende kleuren die uitzonderlijk lang behouden blijven. De satijn zachte textuur en hydraterende stoffen maken het aanbrengen gemakkelijk. De oogschaduw blijft onberispelijk en nestelt zich niet in de plooitjes van het ooglid. Er zijn 36 kleuren verkrijgbaar. Op aanvraag sturen wij u de kleurindicaties per mail.

tripple eyeshadow
€17,40

Een combinatie van drie kleuren geven u de mogelijkheid om uw oog perfect op te maken. Er zijn 28 tripple eyeshadows verkrijgbaar. Op aanvraag sturen wij u de kleurindicaties per mail.

terracotta eyeshadow
€11,65

Deze oogschaduw laat uw ogen prankelen en geeft ze een intense blik. Er zijn 10 kleuren verkrijgbaar. Op aanvraag sturen wij u de kleurindicatie per mail.

terracotta eye shadow duo
€ 11,65
terracotta eye shadow trio
€ 13,70
terracotta eye shadow icequeen
€ 11,65
smooth touch cream eye shadow
€ 11,85
shimmer tones
€ 24,99
shine for eyes
€ 11,65