Jongeren make-up workshop

Als je voor het eerst make-up wilt gaan gebruiken is het fijn om te weten welke producten je kiest en hoe je deze op de juiste manier kunt gebruiken. Het is bij het dragen van make-up erg belangrijk dat je je er zeker over voelt, want juist met make-up kan je je uiterlijk versterken en je mooie punten accentueren.

Met deze workshop speciaal voor jongeren worden zij wegwijs gemaakt met de eerste stappen in de wereld van de make-up. Er wordt aandacht besteed aan het gebruik van de de producten en hoe je een mooie dag make-up kunt zetten en deze kunt veranderen in een prachtige avond make-up.

Tijdens de workshop is er gelegenheid om uitgebreid te experimenteren met de verschillende producten en je krijgt persoonlijk advies van Make-up Artist Storm Spoelder. Zij helpt jou met het perfect opbrengen van je make-up en wat het beste bij jou persoonlijk past.

Tijdens de workshop is er make-up aanwezig waarmee gewerkt kan worden. Ook is het mogelijk om een klein werkpakket te bestellen. Dit pakket wordt zorgvuldig samengesteld en bevat de basisproducten voor het dagelijkse gebruik van make-up.

Minimaal 5 personen, maximaal 10 personen.

Tijden:  18.30 uur t/m 20.30 uur
Locatie: Havenstraat 6, Zuidlaren. (Brainport)