Tips

Verzorgen Kunstnagels:

De eigen nagel groeit vanuit de nagelriem, daar vandaan wordt uw nagel ook gevoed. Uw nagel droogt dus nu uit en word niet zwak door kunstnagels en heeft geen lucht nodig. Om extra verzorging te geven aan je nagelriemen en om te voorkomen dat het product los laat van de eigen nagel kan je het beste speciale nagelriemolie op je nagelriemen doen en onder je nagels, doe dit 2 keer per dag en je nagels blijven gezond.

 

Geen kunstnagels meer:

Wil je geen kunstnagels meer, dan kan je ze het beste laten verwijderen bij een nagelstyliste. Ga vooral niet zelf proberen de nagel te verwijderen want dit het als gevolg dat je een aantal laagjes van de nagel beschadigt waar door deze dus erg dun en zwak word. Na het laten verwijderen van de kunstnagels is het aan te raden gedurende 2 maanden nagelverharder te gebruiken.

 

Glanzen:

Glanzen je kunstnagels niet meer zo mooi en je moet nog een week wachten voor een opvulbehandeling. Je kan altijd een laagje top coat over je nagel lakken. Zorg dan wel dat je redelijk dik lakt zodat er geen strepen zichtbaar zijn en kom niet te dicht bij de nagelriemen.

 

Kunstnagels & Vakantie:

Ga je op vakantie en je bent bang dat je je kunstnagels beschadigd? STORM verkoopt speciale vakantiesetjes waarmee je je nagels perfect kan onderhouden. Inhoud: nail antiseptic(desinfecterend), nagellakremover, nagelriemolie, top coat, lijm, 2 vijlen, polijstvijl. Mocht er nu een nagel een beetje los zitten dan kan je deze bijvoorbeeld voorzichtig vast lijmen. Dit setje is natuurlijk ook erg handig om gewoon thuis te hebben.